Кариери

УНИКА като работодател

Отворени позиции

Кариери

Ние сме УНИКА България. Харесваме проактивни хора със смели идеи и нестандартно мислене. Ценим екипа си и палитрата от характери, опит и умения, от които е изграден. Отворени сме да чуем идеите ти, независимо дали са зелени, дигитални, екипни, или отвъд рамките на традиционните бизнес решения. Стани един от нас!
Отворени позиции
careersImage

Отворени позиции

Всички отворени позиции

Работим по-добре заедно без граници T

Ние сме международна компания и предлагаме възможности отвъд пределите на страната. Държим на постиженията, а не на белите мустаци, за да те наречем мениджър. Смели сме и с помощта на дигитализацията, иновацията за нас стана новото нормално. Не харесваме границите и да слагаме стени на възможностите, които предоставяме и съответно работим в офис без граници - една щура идея, станала реалност. T

Зелена УНИКА

Логото ни е синьо, сърцето зелено
Заставаме зад екипа си в каузите, в които вярва, и затова даваме възможност на колегите ни да осъществяват зелени активности и инициативи, които са полезни за екипа, природата и общността. Подкрепяме планината, спорта и работата сред природата, подкрепяме по-добрия начин на живот.

Дигитална УНИКА

Искаме да променим традиционното разбиране за застраховане, да сме по-полезни на клиентите ни, да е по-лесно на колеги ни и да сме повече дигитални. Успяхме да оптимизираме и дигитализираме множество от процесите ни, дадохме възможност на клиентите ни да сключват онлайн застраховки, успяхме да организираме офис без граници. Спестихме хартия, спасихме дърво, намалихме разхода на гориво, спечелихме и свободно време за нас и увеличихме комфорта за екипа и клиентите ни.

Общността УНИКА

Работим по-добре заедно в региона SEE5, от който сме част, и заедно с колегите от различните държави осъществяваме целите си. В основата на общността ни стои колаборацията без граници, споделянето на идеи и опит, различните гледни точки и смелостта да се борим за своите бизнес мечти. Не държим на "Вие" обръщението, но държим да работим с усмивка и да комуникираме свободно.

Нова Карта

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent pharetra, turpis in pellentesque feugiat, sem tellus sodales augue, eget malesuada felis lorem vel erat. Maecenas faucibus non est et egestas. Nunc a sagittis risus, vel bibendum neque. Pellentesque eget aliquam mi. Nullam tincidunt quam facilisis viverra consequat. Aenean sit amet.


AdobeStock_115526633

Какво търсим в теб?

Екипът и общността ни са нашите най-големи ценности и предимство.

Гордеем се, че сме сплотени и креативни, както и с разнообразието от характери, мнения и опит, от които е изградена нашата общност. 

Качествата, които ни обединяват, са: комуникативност, екипност и позитивизъм, креативност и адаптивност, професионализъм, желание за придобиване на нови знания и умения.

Екипът за гъвкавите ни условия

%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Офис без граници ми дава свободата да работя от различни места, но най-вече от моя дом на морето, в пълен синхрон с екипа ми и останалите колеги. Също така Офис без граници ми дава възможност да балансирам между времето за работа и личното ми време по възможно най-добрия начин, което ме прави супер ефективна и удовлетворена.

Лиляна

Директор дирекция (Съответствие и законосъобразност)

%D0%9C%D0%B0%D1%8F_%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Пътувам често извън България и моят офис може да се намира навсякъде – без ограничения от локация, четири стени и неоново осветление. Чувствам се свободна и далеч по-креативна, когато сама решавам от къде да работя. Офис без граници ми дава свободата не само да избирам локацията, от която работя, но и ми освобождава време за моите хобита, защото не губя време в път и задръствания. Ако трябва да обобщя какво значи „офис без граници“ в една дума, то това ще е свобода. 😊

Мая

Маркетинг специалист

%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Офис без граници ми носи свободата да избирам времето и мястото. Работя за Централата от морето, от вилата, от дома си. Работя там, където се чувствам най-добре.

Милена

Експерт, застраховане (Животозастраховане и здравно застраховане – индивидуални клиенти и микробизнес)

%D0%9D%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Офис без граници ми дава възможност да работя от морето, планината или вилата. Офис без граници е възможността да превърна любимото си място в един прекрасен офис. Също така имам възможността за гъвкавост по отношение на разпределението на работните ми задачи.

Нанко

Началник отдел Ликвидация Общо Застраховане

wolfgang_kindl_uniqa_international_ceo_photo_short
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent pharetra, turpis in pellentesque feugiat, sem tellus sodales augue, eget malesuada felis lorem vel erat. Maecenas faucibus non est et egestas. Nunc a sagittis risus, vel bibendum neque. Pellentesque eget aliquam mi. Nullam tincidunt quam facilisis viverra consequat. Aenean sit amet.


Джони Сноуи

King in the North

AdobeStock_172413312%20(1)

Защо да станеш част от нашия екип?

Кариерното развитие е важно за всеки от нас, но са важни и условията, а ние ще ти предложим: плаващо работно време, офис без граници – работиш оттам, където се чувстваш добре. 

Ще имаш възможност да си част от регионални проекти и екипи и да реализираш и най-смелите ти идеи. Ще получиш и здравна застраховка, както и отстъпки от застрахователните ни продукти. Ще имаш един ден допълнителен отпуск за твоя рожден ден. 

Очакват те зелени инициативи, нашият приятелски екип и идеите, които да реализираме заедно, за да създаваме по-добър живот за нас и нашите клиенти.

Успехът на екипа е нашият успех

%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F
Започнах кариерата си  през далечната  2007 г. като стажант в ЗК УНИКА АД, след което в периода 2007 – 2022 г. преминах през редица позиции в продажбената структура. През всичките тези години ме е водила всеотдайността ми към компанията, лоялността и стремежа ми към нови предизвикателства. Благодарение на моята упоритост, доверието на ръководството и помощта на моите колеги се чувствам истински щастлива да бъда част от голямото семейство на УНИКА България.

Денислава

Регионален мениджър за град София

stanislavaaaa
Моята успешна история е за срещата на едно несигурно момиче на 19 г. без никакъв опит, въоръжено единствено с желание за развитие, и компанията, която повярва в него. Приключението ми в УНИКА започна като стаж и ден след ден учех нещо ново. Изградих умения, свързани с техническото изпълнение на задачите, изпълнението на срокове, работата в екип и етикета при официална кореспонденция. Днес – 3 години по-късно, вече се чувствам уверена във възможностите си и дължа това на стремежа си към самоусъвършенстване и на всички колеги, от които продължавам да уча, и с които се изграждам като специалист.

Станислава

Финансов анализатор „Статистика и анализ на резултатите“

%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2
Започнах в УНИКА като стажант на шестчасов работен ден, докато бях 3-ти курс студент. Година по-късно вече съм Актюер (Ценообразуване) на пълен работен ден, благодарение на подкрепата на моя пряк ръководител  и условията, които УНИКА ми предложи, а именно – гъвкаво работно време и възможност да не пренебрегвам висшето си образование, множество организирани обучения и менторство от страна на по-опитни актюери от чужбина.

Светослав

Актюер (Ценообразуване)

small_wbf4Goj
BG - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut posuere turpis, vel molestie nulla. Nullam rhoncus, eros non euismod pellentesque, ante sapien eleifend tortor, et vestibulum risus nibh a magna. Suspendisse tristique convallis quam, quis gravida risus convallis quis. Curabitur eu urna ut justo ultrices tempor. Phasellus sagittis dictum.


Джон Сноу

King in the North

Инициативи и активности

Всички инициативи

Отворени позиции

Ако искаш идеите ти да имат значение и кариера без граници е това, което търсиш, ще се радваме да си част от нашия УНИКАлен екип и да се запознаем.
Вижте всички позиции

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България